Search
Close this search box.

Werk om van te Houwen

thuiswerken
Deel dit:

Zo raar dit. Daar waar we normaal met elkaar op ons kantoor van VAN DER HOUWEN recruitment werken, is het nu muisstil. Thuis bij onze collega’s allesbehalve! En werkt iedereen hard om alles normaal door te laten lopen. Net als voor ons, is er waarschijnlijk voor velen van jullie ook een hoop veranderd.

Er zijn goede berichten, zoals een gedetacheerde kandidaat die wordt overgenomen in vaste dienst en klanten die zoeken naar oplossingen voor tijdelijke medewerkers om ze ook vanuit huis door te laten werken. Ook zijn er minder leuke berichten, voor een enkeling wordt een tijdelijke opdracht uitgesteld of loopt het aantal uren flink terug.

De search voor de meeste vacatures loopt gewoon door. Kandidaten spreken we nu via Facetime, WhatsApp of Skype. Soms even wennen, maar eigenlijk werkt het net zo goed en persoonlijk. En zijn we blij dat we kunnen helpen daar waar het op dit moment en ook op de langere termijn hard nodig is.

Voor iedereen die ziek is of milde klachten heeft, veel sterkte. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Laten we er met elkaar het beste van maken en de richtlijnen van het RIVM opvolgen, om deze pandemie zo goed mogelijk te laten verlopen.

We hopen je daarna snel weer live te zien en spreken.

Hartelijke groet,

Namens het gehele team van VAN DER HOUWEN recruitment