Search
Close this search box.

Over ons.

Samen creëren we geluk en succes in carrières & ondernemingen

.wie we zijn

VAN DER HOUWEN recruitment: specialist in support & HR bemiddeling sinds 2000.

VDH recruitment is een toonaangevend landelijk bureau in Nederland gespecialiseerd in het bemiddelen van Support & HR professionals, zowel vast als interim. Met meer dan twee decennia ervaring zijn we flexibel en alert op veranderingen in de markt, met een focus op zowel opdrachtgevers als kandidaten. Ons uitgebreide netwerk omvat grote internationale bedrijven, startups en maatschappelijk verantwoorde organisaties.

Ben jij een Support of HR professional en klaar voor de volgende stap? Of ben je als organisatie op zoek naar een geschikte kandidaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met je in gesprek om de juiste match voor jouw organisatie te vinden of om jou te begeleiden naar jouw volgende carrièrestap.

Onze opdrachtgevers variëren van grote internationale bedrijven tot startups en kleine professionele organisaties, zowel in de profit als non-profit sector. Of je nu op zoek bent naar je (eerste) Personal Assistant, Office Manager of HR professional, wij begeleiden je graag met dit proces.

Bij VDH recruitment gaan we verder dan alleen het beoordelen van cv’s. We hechten evenveel waarde aan persoonlijkheid, uitstraling en competenties als aan vaardigheden en ervaring. Het vinden van de juiste match draait om het creëren van een klik tussen opdrachtgever en kandidaat. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor kwaliteit en individuele aandacht, zowel voor onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Onze bewezen werkwijze heeft geleid tot langdurige tevredenheid bij onze klanten, waarbij we met succes hooggekwalificeerde Assistants en HR professionals hebben weten te bemiddelen. Dit bevestigt de effectiviteit van onze benadering en de waarde die wij hechten aan duurzame relaties.

jaar ervaring
0
Talent Placed
0 K
Resume Global
0 K
.het team

Maak kennis met ons team.

Bianca van Grondelle
Managing Director
Steven Post
Consultant
Sylvia Lansbergen
Office Manager
Isa de Groot
Allround Assistant
Dieuwke Liberg
Consultant
Lisa Bosgraaf-Visser
Consultant
Christiaan Koopstra
Consultant
Pieter van der Houwen
Owner
Chiara Abdo Iervasi
Allround Assistant

Onze missie

Klanten en kandidaten samenbrengen, dat is waar we in uitblinken. En dat doen we niet alleen met oog voor individuele carrières. Maar ook gericht op succes, kracht en flexibiliteit van organisaties.

.over ons

Wij streven naar de perfecte match.

Succesvolle groei van je organisatie is alleen mogelijk met de juiste mensen op de juiste plek. Dit leidt niet alleen tot een verhoogde productiviteit, maar ook tot een positieve werksfeer en gemotiveerde medewerkers!

Onze waarden

Maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. We geloven in een op maat gemaakte aanpak voor elke kandidaat en werkgever.

Onze visie

Een betrouwbare en deskundige partner te zijn voor zowel kandidaten als werkgevers. We streven naar het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en expertise.