Search
Close this search box.

HR professionals.

.HR

Ontdek jouw ware potentieel bij VAN DER HOUWEN recruitment.

Ben je een ervaren support of HR professional en klaar voor de volgende stap? Of sta je als gedreven young professional aan het begin van je carrière?

Bij VAN DER HOUWEN recruitment begeleiden we je graag op jouw weg naar succes en werkgeluk. Samen vinden we de perfecte match voor jouw carrière.

Zo maken wij die perfecte match tussen professional en organisatie

Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat jouw weg naar de volgende stap uniek is.

We luisteren naar jouw wensen en behoeften. En we bieden je deskundig advies over de mogelijkheden in de huidige arbeidsmarkt. Onze recruitment consultants staan klaar om jou te ondersteunen met advies dat helemaal is afgestemd op jou als persoon.

Wij richten ons daarbij op jouw vaardigheden en zeker niet alleen op formele kwalificaties. Dat betekent dat je welkom bent, ook al heb je niet precies het juiste diploma. We kijken naar jou als persoon en jouw competenties.

Alleen de juiste bemiddeling is nog niet genoeg. We willen je helpen om het maximale uit je nieuwe baan te halen, zodat je kunt groeien in je werk en als persoon. Dan ervaar je het meeste werkplezier en daar gaat het om.

Wij zorgen daarom niet alleen voor advies tijdens de bemiddelingsfase, maar je kunt ook gebruik maken van ‘on the job’ begeleiding of coaching door Bianca van Grondelle.

Meer over Bianca

Samen maken we van jouw carrière een succesverhaal.

Meer Informatie?

Neem dan contact met ons via: info@vdhrecruitment.nl of bel ons op 020 -693 42 00.