Search
Close this search box.

VAN DER HOUWEN 20 jaar!

Groepsfoto feestelijk
Deel dit:

En dat vieren we net even anders

In mei bestaat VAN DER HOUWEN recruitment 20 jaar! Daar zijn we super tróts op. Reden voor een feestje? Jazeker! Maar niet op de gebruikelijke manier.

Goede en pittige tijden

In de afgelopen jaren hebben we naast mooie en goede tijden, ook verschillende crises doorstaan. Zoals direct na de start in 2001, daarna in 2008 en ook in 2013. Nu ik dit schrijf, zitten we in de bizarre Coronatijd.

Sterk bureau

Met ons positieve en gemotiveerde team, hebben we de tegenslagen goed doorstaan en is ons bureau verder gegroeid. Waardoor we dit jaar alweer ons 20-jarig jubileum vieren!

Persoonlijk vieren

We wilden het heel persoonlijk vieren. Door onze klanten en al onze bemiddelde kandidaten en freelancers te verrassen met een taart of een fles bubbels op het werk. En ze te bedanken voor de fijne samenwerking en het helpen groot maken van ons bureau.

Waar gaat het in deze tijd om?

Maar toen veranderde de horizon van werken op kantoor naar thuiswerken….Een taart thuis zonder collega’s opeten is toch minder feestelijk. Daarbij moeten we er alles aan doen om ons hoofd boven water te houden als organisatie. En veranderde ons idee in dat we liever maatschappelijk ons steentje willen bijdragen.

Vraag aan jou: welk doel verdient ook onze aandacht?

Daarom willen we graag 20 initiatieven steunen om ons 20-jarig bestaan te vieren. Deze initiatieven brengen we ook onder de aandacht in ons grote netwerk. Zelf hebben we de eerste 10 doelen uitgekozen. Nu is onze vraag aan jou: welke initiatieven verdienen ook onze aandacht? We roepen je heel graag op om ons dit te laten weten. Uit alle reacties kiezen wij nog eens 10 initiatieven om te ondersteunen met een donatie of hulp.

De doelen die onze medewerkers hebben gekozen en individueel steunen zijn:

We kijken uit naar je reactie.

Blijf positief én vooral gezond!

Hartelijke groet,

Bianca van Grondelle