Search
Close this search box.

On the job coaching.

.coaching

Ontdek hoe VAN DER HOUWEN recruitment jou kan helpen groeien als Support Professional!

Of je nou young professional bent of een ervaren senior, er zijn altijd mogelijkheden, kansen en uitdagingen.

Wil je de volgende stap zetten of merk je dat je ontwikkeling stagneert? Ben je op zoek naar meer voldoening en energie in je werk? Heb je hulp nodig om jezelf goed te presenteren via je CV of tijdens een gesprek?

In al deze situaties (en meer!) is het waardevol om te sparren met iemand die je de juiste handvatten kan geven om verder te komen.

Bianca van Grondelle, managing director bij VAN DER HOUWEN recruitment is de juiste persoon om jou als Support Professional te ondersteunen en verder te helpen.

“Inmiddels werk ik 30 jaar in de bemiddeling en advisering van support professionals. Ik heb MA’s, PA’s, EA’s en OM’s en HR professionals bemiddeld bij mooie en diverse opdrachtgevers.

Voor mij is het telkens weer fijn om de juiste match te maken en een jarenlange samenwerking te bewerkstelligen.

Naast mijn rol als managing director, vind ik het ook belangrijk om kandidaten op een persoonlijke en pragmatische manier verder te helpen. Naast de nodige praktijkervaring ben ik tevens gediplomeerd coach. Ik merk namelijk in deze huidige tijd dat er vaak behoefte is om eens met een onafhankelijk iemand uit het vakgebied te sparren die van ‘buitenaf’ met je mee kan kijken naar jouw huidige situatie.” – Bianca van Grondelle

On the job support, of gewoon een keer sparren?

Wil je gewoon een keer sparren over een bepaald onderwerp wat je bezighoudt of waar je mee zit? Dat kan. Soms is een gesprek al genoeg om je verder te helpen.

Als je een concrete hulpvraag hebt en je wil een bepaald doel bereiken, dan kan coaching/begeleiding on the job uitkomst bieden. In een aantal sessies ga je samen met Bianca de diepte in. Zij helpt je om het juiste inzicht te krijgen en stap voor stap je doel te bereiken.

Weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Plan een vrijblijvende intake. info@vdhrecruitment.nl

‘On the job support’ voor Young Professionals

Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt. Het is altijd waardevol om met een professional uit het vakgebied te sparren en te brainstormen, of je doelen verder uit te diepen met coaching ‘on the job’.

Heb je een achtergrond in hospitality, HR, recruitment, of hele relevante vaardigheden, maar twijfel je over een carrière als support professional?

Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Bianca. Zelfs als je niet precies weet wat het vak inhoudt, kan ze je helpen ontdekken wat bij je past en waar je kansen liggen.

On the job support voor Senior professionals

Ook als je niet door ons bemiddeld bent, ben je welkom. De rol van PA, EA, MA of OM kan soms best eenzaam zijn, omdat je veel ziet en hoort zonder dit te kunnen delen. Of het nu gaat om diverse werkgerelateerde situaties, het voorstellen van verbeteringen, of het bedenken van oplossingen, Bianca staat voor je klaar.

Ze biedt duidelijkheid, vernieuwd inzicht en bekijkt graag het onderwerp vanuit een ander perspectief.

On the job support voor bemiddelde kandidaten

Ben je via ons bemiddeld? Dan biedt Bianca persoonlijke en professionele begeleiding tijdens de onboarding periode. Ze houdt ook contact met jou en met je leidinggevende(n) en/of HR om een duurzame arbeidsrelatie te realiseren. Een goede inwerkprocedure met duidelijke verwachtingen is cruciaal voor succes, want talent behouden is net zo belangrijk als het vinden van de juiste match.

Plan een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kop koffie/thee, waarbij Bianca ook algemene tips geeft waar je meteen mee aan de slag kunt.

Investeer in jezelf en ervaar de voordelen van deskundige ondersteuning!

Meer informatie?

Neem dan contact met ons via: info@vdhrecruitment.nl of bel ons op 020 -693 42 00.

BG met extern 2 - online