Search
Close this search box.

On the job coaching.

.coaching

Ontdek hoe VAN DER HOUWEN recruitment jouw Support Professionals kan helpen groeien.

Duurzaam succes als organisatie begint altijd bij werkplezier van je mensen. Of het nou gaat om young professionals of ervaren seniors, er zijn altijd mogelijkheden, kansen en uitdagingen om aan te werken.

On the job support / coaching, zodat kandidaten groeien in hun nieuwe rol

Zijn de support professionals bij jouw organisatie via ons bemiddeld? Dan biedt Bianca van Grondelle, onze managing director, persoonlijke en professionele begeleiding tijdens de onboarding in deze proeftijdperiode.

Zij houdt contact met de bemiddelde kandidaat en leidinggevende(n)/HR om een duurzame arbeidsrelatie te realiseren.

Een goede inwerkprocedure met duidelijke verwachtingen is cruciaal voor succes, want talent behouden is net zo belangrijk als het vinden van de juiste match.

Extra ondersteuning op maat: Een sparringsessie of coaching on the job

Soms is er meer nodig dan on the job support tijdens de onboarding periode in de proeftijd.

Maar ook als je supportprofessionals niet via onze organisatie zijn bemiddeld kan Bianca on the job begeleiding of coaching aanbieden.

Merk je bijvoorbeeld dat iemand in je team klaar is voor een nieuwe stap? Of dat iemands ontwikkeling stagneert? Misschien wil je een medewerker helpen om (nog) meer voldoening en energie uit het werk te halen.

In veel situaties is het waardevol om te mogen sparren met een onafhankelijke expert die je organisatie kent. En mensen de juiste handvatten geeft om verder te komen.

In sommige gevallen is een sparringsessie al genoeg om het juiste inzicht te verkrijgen. Als er een concrete hulpvraag ligt en iemand wil een bepaald doel bereiken, dan kan een vervolggesprek of coaching/begeleiding on the job uitkomst bieden.

Bianca van Grondelle, managing director bij VAN DER HOUWEN recruitment is de juiste persoon om support professionals te ondersteunen en verder te helpen.

“Inmiddels werk ik 30 jaar in de bemiddeling en advisering van support professionals. Ik heb MA’s, PA’s, EA’s en OM’s en HR professionals bemiddeld bij mooie en diverse opdrachtgevers.

Voor mij is het telkens weer fijn om de juiste match te maken en een jarenlange samenwerking te bewerkstelligen. Naast mijn rol als managing director, vind ik het ook belangrijk om kandidaten op een persoonlijke en pragmatische manier verder te helpen. Naast de nodige praktijkervaring ben ik tevens gediplomeerd coach. Ik merk namelijk in deze huidige tijd dat er vaak behoefte is om eens met een onafhankelijk iemand uit het vakgebied te sparren die van ‘buitenaf’ met mee kan kijken naar de situatie.” – Bianca van Grondelle

Meer Informatie?

Neem dan contact met ons via: info@vdhrecruitment.nl of bel ons op 020 -693 42 00

BG met extern 2 - online