Aan de slag als Office Manager.

Op zoek naar een vacature als Office Manager? VAN DER HOUWEN recruitment kent een uitgebreid aanbod aan Office Manager functies. Als specialist op het gebied van werving- en selectie binnen dit werkgebied, zijn wij altijd op zoek naar de juiste match tussen bedrijf en werkzoekende. Onze vacatures geven u een goed inzicht in de professionele competenties die u dient te bezitten, terwijl wij door middel een uitgebreide kennismaking er achter komen wat persoonlijk goed bij u past. Wilt u maar al te graag deze uitdaging met beide handen aan te pakken? Dan kan VAN DER HOUWEN recruitment u verder helpen.

Vacatures Office Manager.

Bekijk hieronder de diverse vacatures die wij momenteel bieden:

Carrière maken als Office Manager

Een Office Manager is iemand die verantwoordelijk is voor organisatorische en secretariële zaken op een kantoor. Office Managers verrichten administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. In iedere organisatie wordt de functie net iets anders ingevuld, maar over het algemeen zien de taken er ongeveer als volgt uit: agendabeheer, behandelen van inkomende en uitgaande communicatie per e-mail, telefoon of post, facilitaire ondersteuning, uitwerken van verslagen, memo’s of rapporten, intern- en extern aanspreekpunt, archiefbeheer, facturatie, aansturen van Secretaresses.

Ook voor de functie van Office Manager is het heel belangrijk dat u binnen de cultuur en organisatie van een bedrijf past. VAN DER HOUWEN recruitment onderhoudt relaties met grote, gerenommeerde bedrijven. De functies die wij hebben, bieden u dan ook de kans om op termijn carrière te maken bij de leukste organisaties.

Zoekt u een Office Manager?

Heeft uw organisatie een vacature voor een Office Manager? Dan bent u bij VAN DER HOUWEN recruitment tevens aan het juiste adres voor werving van top kandidaten. Wij kennen een intensief en uitgebreid interviewtraject. Op deze manier zorgen wij voor de best mogelijke match tussen de kandidaat en uw bedrijf op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Op deze manier weet u dat u de juiste werknemer binnenhaalt met het oog op de toekomst.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan kunt u altijd verder kijken op de website of contact opnemen met VAN DER HOUWEN recruitment. Zo kunt u ons telefonisch bereiken op 020 – 693 42 00 of een e-mail sturen naar info@vdhrecruitment.nl